Üdvözöljük a CarXpert honlapján!

A legjobb helyen jár, hiszen ez az a portál, amelyen keresztül mind szerződéses ügyfeleink, mind az új látogatók megoldásokra lelhetnek a kisebb szervizelési problémáktól kezdve a sokrétűbb és időigényesebb műhelyfeladatokig.

Erre garancia cégünk svájci háttere, amely, nyugodtan mondhatjuk, bármilyen műszaki területen meglehetősen jól cseng. A CarXpertműhelykoncepció Svájcbanlett bevezetve 2010-ben, mostanra pedig már több mint 290 partner tartozik a hálózathoz. A minőség záloga továbbá az is, hogy a tagok nagy része a CarXpert mellett valamilyen márkaszerviz tagja is.

A hálózat immár nemzetközi szintű, Svájc mellett Ausztriában, Szlovéniában, Romániában és 2017 óta Magyarországon van jelen. A CarXpert a terjeszkedés kezdetétől nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a szolgáltatások minden egyes partnerénél ugyanolyan magas színvonalúak legyenek, mint Svájcban, ahol mára vezető autószerviz-hálózattá nőtte ki magát. A folyamatos fejlődés és növekedés részeként a hálózat hazánkban is a minél jobb területi lefedettségre törekszik.

A hálózathoz csatlakozó független műhelyek javításokat, karbantartásokat és alkatrészeket kínálnak minden típusú gépkocsi számára. Mindehhez nemcsak a nívós alkatrész beszállítókkal kötött, hosszú távú, stabil együttműködések adottak, hanem a profi csapat is, amely naprakész tudással biztosítja az Ön gyors és precíz kiszolgálását. Vevőorientált műhelyeink a legmodernebb felszerelésekkel, szerszámokkal és diagnosztikai eszközökkel várják leendő és már visszajáró ügyfeleinket!

Forduljon bizalommal szervizeink valamelyikéhez!